Waarom notariskantoren overgaan tot Beveiligd Mailen

Beveiligd Mailen voor Notariskantoren
  • augustus 15, 2023

Veilige communicatie in het digitale tijdperk

In het hedendaagse digitale landschap is de bescherming van gegevens cruciaal geworden. De recente gedragsregels van de KNB onderstrepen dit door de beveiliging van gegevensuitwisseling centraal te stellen in het notariële vakgebied. Het is niet verrassend dat in deze tijd van toenemende cyberdreigingen en datalekken, notariskantoren een sterke focus hebben op veilige communicatie. Met nieuws over grootschalige hacks en phishing-aanvallen die bijna dagelijks de headlines halen, is de behoefte aan een veilige mailoplossing duidelijker dan ooit.


Beveiligd Mailen - Notariskantoren

 

Zoek een qTSP als uw partner voor digitale veiligheid

Bij Aangetekend B.V. begrijpen we de essentie van veilige communicatie in de notariële wereld. Niet alleen biedt onze oplossing end-to-end versleuteling, maar ook waarborgt deze de integriteit van berichten en bijlagen. Daarnaast is het zo ontworpen dat zowel afzenders als ontvangers te allen tijde worden geverifieerd. Dit is vooral cruciaal gezien de recente toename in identiteitsdiefstal en frauduleuze activiteiten gericht op juridische instellingen.  Aangetekende is een qualified Trust Service Provider (qTSP) volgens de Europese eIDAS verordening.

In de afgelopen jaren hebben diverse prominente notariskantoren de overstap gemaakt naar Beveiligd Mailen, mede door het groeiende besef dat traditionele e-mail niet voldoet aan de strenge beveiligingsnormen van vandaag. Door te kiezen voor onze oplossing, kiezen kantoren voor een toekomst waarin vertrouwelijke informatie daadwerkelijk vertrouwelijk blijft.

 

 

Waarom Beveiligd Mailen?

De wereld van de notariële communicatie verandert snel. Met de opkomst van nieuwe technologieën en de constante dreiging van cyberaanvallen is het belangrijker dan ooit om te investeren in de juiste tools en diensten. Beveiligd Mailen gaat niet alleen over technologie; het gaat over het opbouwen van vertrouwen en het beschermen van de integriteit van elk bericht dat wordt verzonden.

De toegevoegde voordelen van het werken met Aangetekend B.V. zijn onder andere een naadloze integratie in uw bestaande systemen en de zekerheid dat u voldoet aan de richtlijnen van de KNB voor veilige communicatie.

 

Bescherm uw communicatie en het vertrouwen van uw cliënten. Neem nu contact op.

MAAK EEN AFSPRAAK voor een vrijblijvende demo.

 

DOWNLOAD NU de volledige one pager voor een meer analyse en inzicht! Vul onderstaand formulier in en de one pager wordt toegezonden.

 

Blog Post

Related Articles

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

5 Tips om Veilige en Effectieve Communicatie in de Financiële Sector te Waarborgen

mei 23, 2023
De financiële sector is ongetwijfeld één van de meest gevoelige en gecompliceerde sectoren, met zijn eigen unieke...

Aangetekend Mailen in de Gezondheidszorg: Waarom het Belangrijk is voor Zorgverleners en Patiënten

juni 6, 2023
Heb je ooit nagedacht over hoe je vertrouwelijke medische informatie veilig kunt verzenden? Aangetekend mailen in de...

De voordelen van Aangetekend Mailen voor ziekenhuizen en zorginstellingen

juni 7, 2023
In het digitale tijdperk waarin we nu leven, zie je misschien dat sommige sectoren, zoals ziekenhuizen en andere...
Blog Post CTA

H2 Heading Module

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.